INDIVIDUELE BRANDING

Uw Taart in Pot kan makkelijk voor individuele doeleinden aangepast worden. Op de potjes is er ruimte voor twee etiketten, die u of wij kunnen vormgeven volgens de corporte identity van uw bedrijf. Er is plek voor een groot rond etiket op de deksel en/of een bijna vierkante op de zijkant.

SPECIALE CONCEPTEN

In samenwerking met de klanten ontwikkelen wij ook complete, creative cadeau concepten rondom Taart in Pot. Zo kunnen we in overleg bijvoorbeeld extra kaarsjes, slingers, bloembollen en potgrond (voor hergebruik van de potjes), borrelnootjes of dergelijke aan het concept toevoegen. Heeft u een speciale wens of een ander idee? Laat het ons weten. Het is ook mogelijk om bijhorend drukwerk zoals flyer, visitekaartjes of postkaarten te regelen en bij uw Taart in Pot voegen. Hiervoor kunt u een ontwerp aanleveren of onze grafische ontwerpers een ontwerpvoorstel laten maken.

ONZE KLANTEN

VERPAKKINGEN

Een eigen speciale verpakking maakt de Taart in Pot extra bijzonder. We kunnen verschillende papiersoorten, lintjes in diverse kleuren en hoogwaardige cadeau verpakkingen aanbieden. Naar wens kan de verpakking afgestemd worden op uw huisstijl in kleur en stijl. Het is uiteraard ook mogelijk de verpakkingen de laten bedrukken.

VERZENDING

We kunnen de Taart in Pot Paketten kant en klaar naar u sturen zodat u de aflevering zelf kunt doen. Uiteraard is het ook mogelijk de complete mailing voor u verzorgen zodat u er geen omkijken naar hebt. In dit laatste geval regelen wij alles wat nodig is om de taartjes goed op weg te brengen. In overleg ontvangt u een overzicht van alle track&trace codes zodat u de verzending altijd kunt monitoren. Alles wat wij dan van u nodig hebben is een exel lijst met de adressen en een gewenst datum van aflevering bij uw klanten/contacten.